O rasadniku

Preduzeće Rasadnik komerc osnovano je davne 1992 godine, kao voćni rasadnik koji se bavio celokupnom proizvodnjom I plasmanom sadnog materijala. Nalazimo se na samom ulasku u Mladenovac, kada idete iz pravca BEOGRADA. U svojoj istoriji je zadržao svoju primarnu delatnost proizvodnje voćnih sadnica, ali je uveo i dosta novina i proširio svoju proizvodnu delatnost, tako da naš asortiman može zadovoljiti sve Vaše potrebe za uredjenjem dvorišta, vrtova, terasa, balkona.

Danas Rasadnik komerc je porodična firma, na čijem je čelu diplomirani inžinjer poljoprivrede Milovan Gigić kao svestrani strućnjak i veteran u oblasti poljoprivrede. Uz pomoć trojice svojih sinova koji svaki na svoj način doprinose da firma širi svoju prozvodnu delatnost, firma gradi svoj renome i parira po kvalitetu i konkuretnosti na tržištu.

Naš tim stručnjaka koji svake godine radi na unapređivanju kvaliteta proizvedenih sadnica i daje garanciju za kupljenu sadnicu u našem rasadniku, rezultovalo je vašim poverenjem u kvalitet kupljene robe i sigurnost za svaku posadjenu sadnicu, što nas je i održalo na tržištu više od dvadeset godina... Nudimo vam širok asortiman: sertifikovanog sadnog materijala, loznih kalemova, voćnih podloga, sadnice ruža, kao i razne vrste četinara i lišćara, citrusa, kivija, perena, raznog sobnog saksijskog cveća, zatim repromaterijala četinara, tuja, šimšira.

Porodična tradicija i lično dugogodišnje iskustvo dovelo je našu proizvodnju do vrhunskog kvaliteta sadnog materijala. Iz godine u godinu se trudimo da našu proizvodnju proširimo i obogatimo novim sortimentom i tehnologijom gajenja. Tu smo da ispunimo svaku vašu želju i da vam uvek izadjemo u susret.

Nama se možete obratiti i ako Vam treba uslužno kalemljenje, rezanje voća, sadnja četinara…. Uz svaku kupljenu sadnicu, dobicete besplatan savet i detaljno upustvo oko sadnje. Kao i dalje nege i održavanja posadjenog voća. Saradnja sa nama Vam garantuje tačne sorte i kvalitetan sadni materijal. Dodjite I uverite se sami u naš kvalitet i stručnost naših kadrova.